Merhaba, yeni bir bisikletçiyim ve yol bisikleti kullanıyorum 1 aydır. Frenleri sıktığım işaret, orta parmak ve gidonu kavradığım baş parmağımın eklemleri ciddi şekilde ağrı yaptı son çıkışımdan sonra bu normal midir, kendiliğinden geçer mi?
Ekli dosyayı görüntüle 11Boyum 173, kadrom 54cm. Bilinçli olarak aldım ve bel, sırt, bilek gibi ağrılar hiç yaşamadım. Frenlerin hassasiyeti ayarlanabiliyo mu? Daha yumuşak olacak şekilde ayarlanabilir mi?
Evet benim attığım resimdeki şekilde olursa gerilmiş olacak pabuçlar. Ayrıca eğer yeterince gergin olmazsa telin olduğu civatayı alyan ile gevşetip teli gerginleştirip pabuçları fren yüzeyine daha yaklaştırabilirsiniz.Var evet, sanırım onu gerip pabuçları janta daha yakın konumlandırırsam daha az sıkarak daha fazla fren yapabilirim. Doğru mu anladım?
Pabuçları yakınlaştırdım olabildiğince işimi baya kolaylaştırdı. Teşekkür ederim.Evet benim attığım resimdeki şekilde olursa gerilmiş olacak pabuçlar. Ayrıca eğer yeterince gergin olmazsa telin olduğu civatayı alyan ile gevşetip teli gerginleştirip pabuçları fren yüzeyine daha yaklaştırabilirsiniz.
Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu...Pabuçları yakınlaştırdım olabildiğince işimi baya kolaylaştırdı. Teşekkür ederim.
Merhaba, yeni bir bisikletçiyim ve yol bisikleti kullanıyorum 1 aydır. Frenleri sıktığım işaret, orta parmak ve gidonu kavradığım baş parmağımın eklemleri ciddi şekilde ağrı yaptı son çıkışımdan sonra bu normal midir, kendiliğinden geçer mi?